Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

vrijdag, oktober 30, 2015

Aangespoelde Vlag (Een verhaaltje)

Volgens de kalender had de zomer al moeten zijn opgevolgd door de herfst. Het was echter een prachtige dag en zij besloot naar het strand te gaan. Alleen, want haar vriend moest gewoon werken vandaag.

In de overvolle trein nam zij voor zichzelf de tijd om even wat inzichten op een rijtje te zetten. Op het strand was het minder druk dan zij had verwacht en even later lag zij in bikini op een zacht blauw strandlaken.

Iets doet haar opkijken uit haar sluimeringen en verbaasd ziet zij een haar onbekende vlag aanspoelen. Onmiddellijk ziet zij voor haar geestesoog mensen paraderen voor een enorme versie er van.

Een Aziatisch jongetje van een jaar of elf komt vanuit het water op haar aflopen en vertelt haar de geschiedenis van de aangespoelde vlag.
=========================================

Meer lezen? Mijn auteurspagina.7 opmerkingen:

rietepietz zei

En dan maar hopen dat ze een gezamenlijke taal spreken, Aziatisch heeft de gemiddelde Nederlander toch niet in z'n vakkenpakket gehad.

די מריו zei

als het dan maar geen Babylonische spraakverwarring gaat worden.

Love As Always
Di Mario

gerdaYD zei

Meer lezen kan dus wel op je auteurspagina natuurlijk en dat doe ik dan ook. Maar meer weten is er precies niet bij, dit wel heel intrigerend mooi verhaal heeft een 'open' einde lieve Terrebel...
Fijn weekend jongen!

Sandra zei

Ik kan dus echt niet volgen. Dit is wellicht te wijten aan mijn ongelooflijke domheid. Ge moogt het mij altijd komen uitleggen...aan een meiske dus van gewone komaf, maar ge zijt niet verplicht ;-).

Renesmurf zei

Och jee, hoe zelfs het vredigste beeld kan worden verstoord.

gerdaYD zei

Goede morgen lieve Terrebel. Kon je vandaag het bed uit na dat uitgebreid feesten gisteren hihi? Ik hoop het en ook dat je een schitterende tijd had want met al die ellende in de wereld vergeet men soms het leven te vieren hé...

Salty Letters zei

Achter elk verhaal schuilt weer een ander verhaal, en zo is het boek nooit uit.