Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, september 28, 2009

Missen (Een verhaaltje)

Hij werd wakker in het bed van de domineesdochter. Dat was echter niet het bed waarin hij zich de avond ervoor ter ruste had gelegd. Dat was namelijk het echtelijk bed van de dominee zelf.

Het was een wonderlijke nacht geweest en wat hij zich ervan kon herinneren zou hem zijn hele leven bijblijven. Het had hem wellicht gevormd tot wie hij was!

Het begon allemaal heel onschuldig met een tweegesprek in de tuin, luisterend naar de radio tijdens een koele zomeravond waarop een wijntje werd genuttigd. Het eindigde in amuserende verwarring en het spoedig einde van een hechte vriendschap. Bijna 25 jaar later wist hij nog immer niet wat hij ervan denken moest maar wel wist hij dat hij de ervaring voor geen goud had willen missen.

De link van vandaag verwijst naar een paar kantoorspelletjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!