Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, juni 05, 2009

Waarom

Tomaten moeten een groente blijven en mogen niet tot de familie der vruchten gaan behoren want er zijn al meer dan genoeg ronde vruchten. Dat is precies net zo'n onzinnige opmerking als zeggen "Turkije mag niet bij de EU want Turken zijn moslims en daarvan zijn er al genoeg in Europa".

Toch is het niet vreemd dat veel aanhangers van de peroxide politicus een hokje rood hebben gekleurd dat correspondeerde met de PVV, gisteren. Het is niet zozeer een steunbetuiging aan deze bijzonder ondemocratische beweging maar meer een signaal naar de gevestigde orde toe.

Het gaat helemaal niet inhoudelijk om de standpunten van de voormalige VVD'er maar wél dat hij in duidelijke woorden zegt wat het volk wil horen. En wat het volk wil horen, daarvoor raadpleegt Blonde Geert -in navolging van Frits Bolkestein die daarmee de VVD populariseerde- een marketingonderzoeksbureau.

Zie hier ook meteen de verklaring voor het gebrek aan argumenten bij de politicus wiens kapsel eruitziet als oefenbodem voor zelfmoord-terroristen; Uit de enquêtes blijkt namelijk weliswaar wat het volk wil maar niet het waarom.

De link van vandaag (twee stuks waarvan eentje 16+) verwijst naar ons recente "Burlesque" feestje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!