Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zondag, oktober 19, 2008

Maken

Niet alleen De Kleine Man wordt gepakt door pinpasfraudeurs, zelfs presidenten kunnen het slachtoffer zijn van "skimming". President Sarkozy deed vorige maand aangifte bij de politie van diefstal van een bedrag van zijn bankrekening.

Ongetwijfeld zijn er mensen die op Google zoeken naar mogelijkheden tot rijk worden via deze manier van diefstal. Ook schurken, dieven en andere sukkels zien de bekende internetzoekdienst als alwetende vraagbaak.

Het blijft mij verbazen wat mensen hopen te vinden via Google en soms snap ik er helemaal niets van. Heeft U enig idee wat de zoekers in onderstaande gevallen zochten?

heeft ooit iemand een visvoer gemaakt met tomaat met succes

fietsachterlicht aansluiting massa

forums sexden haag 06 nummer meisjes

mobiele kraan vangelis

Gisteren ging ik met en voor m'n zoon op zoek naar informatie over Hugo de Groot want ook in de herfstvakantie wil de Ferman graag leren. Daarbij stuitten wij op dit filmpje:


U ziet: ook vroeger werden mensen al opgesloten voor het hebben van een afwijkende mening. Zelfs in Nederland. Waarom was er indertijd geen Geert Wilders om het op te nemen voor de Vrijheid van Meningsuiting? Vermoedelijk omdat zelfs hij er prijs op stelt om zijn hoofd niet te laten scheiden van zijn romp.

De kans dat je wordt opgesloten wanneer je als horeca-ondernemer roken in je tent toestaat is miniem, met name omdat minister Remkes niet graag duizenden mensen tegen zich in het harnas jaagt door daadwerkelijk toe te zien om naleving van de regels. Intussen zijn er ongeveer een kwart minder biertjes geschonken in juli in augustus dan in dezelfde periode vorig jaar. En nee, de kredietcrisis heeft daar niets mee te maken.

De link van vandaag laat mensen sneller typen.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Levi Stubbs

Geen opmerkingen: