Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

donderdag, april 06, 2006

Sarah

Sarah

"You're a really good dancer", werd mij medegedeeld door de onbekende blonde dame in de rode jurk. Toch geen compliment dat je iedere dag krijgt. Althans ik niet. Zeker niet als de opmerking geplaatst wordt tijdens een feestje in Hotel Martinez in Cannes aan de Cote D'Azur...Het feestje vond plaats in de nacht van 4 op 5 april 2006 in het kader van Endemol's presentatie van de TV-plannen voor het komend seizoen. Samen met de lieftallige Liz mocht ik aan de kleine bar shooters uitdelen: Metropolitan (Wodka-current, Limejuice, Cranberry Juice, Cointreau) en het door ons zelf benoemde Micropolitan (Wodka, Limejuice en suikerwater). Het feest had als naam "Cirque Endemol" en was in de geleverde staat niet mogelijk geweest zonder ondermeer de medewerking van Kim, Sander, 2many DJ's, Lex Empress, Deborah, Terry Cole, Duo Savar en Usual Suspects. Natuurlijk hielpen nog veel meer mensen mee om er een gedenkwaardige nacht van te maken. Niet in de laatste plaats het hotel-personeel.

De stewardess die ons in het vliegtuig op de weg terug naar Nederland begeleidde droeg bij aan de feestvreugde binnen de groep door ons "namens de hele bemensing" welkom te heten, terug in Amsterdam; De palmbomen in Zuid-Frankrijk werden verruild tegen de opeens zo gewoontjes ogende Amsterdamse bomen.

De meeste teamleden logeerden in de plaats Golfe de Juan, in het appartementencomplex van de keten "Open". De ontmoetingsplaats was een grasveldje, toevallig gelegen aan de achterzijde van het appartement waarin ik m'n spulletjes kwijt kon. Daar werd gegeten, gedronken en gelachen. Gezwommen werd er niet veel. Vooral vanwege de temperatuur van het zwembadwater. Slechts enkele idioten (inderdaad, waaronder ik) waagden zich in het ijskoude water.

Heb interessante mensen ontmoet, veel plezier gehad én een meisje van m'n dromen (tweede droom van boven wanneer U de betreffende pagina opent) ontmoet tijdens het dansen waarbij andermaal bleek dat je elkaar niet hoeft te verstaan om elkaar te kunnen begrijpen: muziek en lichaamstaal zijn universeel. Haar naam dient op z'n Frans te worden uitgesproken en luidt: Sarah.

Geen opmerkingen: