Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, oktober 23, 2005

Gratis en gezellig

Gratis en gezellig

Heeft U uw "ban de bom"-buttons nog ergens in een doos zitten? Misschien bij Uw (groot)ouders op zolder? Haal ze maar weer tevoorschijn want onze minister van Defensie (Newspeak voor "oorlog") wil Tomahawk-kruisraketten neerzetten op Nederlands grondgebied. Als "verdediging". Volgens mij zijn raketten aanvalswapens en dienen zij nooit ter verdediging...Is de tijd rijp voor een nieuwe anti-kruisraketten demonstratie in navolging van die van 1983?
Ach, het kabinet moet al het geld dat ze ondermeer bij WAO'ers weghalen toch érgens aan uitgeven? Ik vraag mij alleen af of ze geen geld kunnen steken in moderner moord-methodes: de Tomahawk-raket is al decennia oud...Misschien kunnen we gedetineerden inzetten om nieuwe "ban de bom"-stickers te drukken? Zoals een zekere minister al weet (en beheerders van callcenters ook!) zijn zij een stuk goedkoper dan de goedkoopste Pool....

"Eva, hoe komt het dat dat stuk is? Als je de waarheid vertelt wordt ik niet boos. Als je niets zegt of tegen me liegt wordt ik wel boos. Als je me eerlijk zegt hoe het gebeurt is kunnen we er misschien samen iets aan doen." Ferdinand bereid zich voor op een mogelijk toekomstig vaderschap door te oefenen op zijn zusje...

Kinderen uit twee verschillende leeftijdscategoriën in huis heeft een aardig bij-effekt: het ene moment kijk je naar Junkyard Wars om vervolgens over te schakelen naar Spongebob Squarepants...

Gelukkig vinden mensen van alle leeftijden Sea Life Scheveningen een aardige plek om te vertoeven. Je steekt er nog wat van op ook! Wist U bijvoorbeeld dat een octopus maar liefst drie harten heeft? Wij waren daar waarschijnlijk niet beland als de medewerkers van Sealife geen collega's zouden zijn van de medewerkers van The Amsterdam Dungeon. Zodoende kwamen m'n kids en ik niet alleen gratis binnen maar hadden de winkel- en kassamedewerkers en ik een geanimeerd gesprek. Gezellig! Net zo gezellig als bezoekjes van oma. Ook buuvrouw Johanna kwam vandaag op visite en Dayna en haar moeder bleven gezellig even hangen toen zij Eva kwamen halen.

Minder gezellig zul je het tegenwoordig hebben als Ajax fan. Het gaat niet zo lekker met het bedrijf...pardon...met de sportclub. Misschien moet het bestuur weer'ns gaan praten over voetballen in plaats van handel in sporters en aandelen. Een gratis ideetje van uw vriendelijke buurt-Terrebel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!