Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, augustus 22, 2005

Belangenverstrengeling

Belangenverstrengeling

Googlewhack:
elkaar strelen na de voetbalbal de douche

Harry Potter and the Halfblood Prince is uit. Dat was boek nummer 14 van dit jaar. Meteeen maar begonnen in de verhalenbundel "Maangodin en andere verhalen" waarvan het eerste verhaal de basis vormde voor de film "Enemy mine".

Minister Cees Veerkamp van LVN heeft de schijn tegen als het gaat om mogelijke belangenverstrengeling.
Als minister hoort hij onpartijdig te zijn wanneer het gaat om het toekennen van landbouwsubsidie en dergelijke zaken meer. Echter, zelf heeft hij maar liefst twee landbouwbedrijven in beheer voor welke hij totaal jaarlijks bijna twee ton ontvangt van de EU als tegemoetkoming. Weliswaar heeft hij zijn bedrijven ondergebracht in een stichting zodat niet "de heer Veerkamp" maar "Stichting huppeldepup" eigenaar is van de bedrijven maar toch...Ik vroeg hem wat hij gaat doen om de schijn van belangenverstrengeling weg te nemen.
Mijn vraag kreeg de referentie: R12215-20050822

Vanmorgen gezamenlijk wat boodschapjes gehaald en de eerste foto's van Parijs opgehaald. Helaas bleek er een rolletje niet goed in het toestel te hebben gezeten zodat zo'n twintig foto's over elkaar heen zijn opgenomen. Nu moeten we dus wel volgend jaar terug gaan om de betreffende foto's opnieuw te maken...Vervelend hoor! :-) Terwijl de kinderen stonden te douchen bereidde ik de lunch: een broodje, een eitje en voor Eva als toetje een appel. "Jij niet betaal. Is gratis voor lief meisje." zei de meneer van de allochtonen-groentwinkel. Gisteren mochten we ook al gratis met de tram en een paar dagen terug ook al een keertje! Wat een beetje vriendelijk glimlachen al niet vermag...

Voor lachen was vandaag meer dan voldoende aanleiding. Al was het maar met alleen het met elkaar omgaan van broer en zus die samen naar het kijkschijfje van Knabbel & Babbel keken terwijl ik mij bezighield met het onklitten, borstelen en vechten van Eva's haar. Het resultaat was goed geslaagd: twee kleine en één grotere vlecht sieren het hoofd van m'n meisje dat na de popcorn vanmiddag werd opgehaald door haar mama. Nadat zijn zusje was vertrokken besloot Ferdinand in de tuin buurman Dudo met het een en ander aan klusjes te helpen.

Geen opmerkingen: