Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, juni 01, 2004

De treinasbak als sex spel


Soms wil je niet weten wat iemand wil...


Had bijna de trein genomen en een kaartje aan het loket gekocht...
Zo leuk is het idee om een muntje van 50 cent te ontvangen uit handen van Arda Gerkens, SP-kamerlid. Vanaf vandaag rekent de monopolist
die het spoornet in Nederland voor het grootste deel in handen heeft extra geld aan mensen die hun kaartje aan het loket komen kopen om hen zo aan te moedigen de kaartautomaat te gebruiken.
Leuk nieuws is dat voor rolstoel-gebruikers en slechtzienden bijvoorbeeld. De Socialistische Partij is het niet eens met deze praktijken en had voor vandaag ludieke akties staan. Protesteert U ook?

Ferdinand en ik waren vanmorgen vroeg op om de huisarts te gaan lastig vallen tijdens zijn spreekuur. Ferd kreeg een zalfje vanwege het eczeem op zijn linkerooglid en ik kreeg een doorverwijzing naar een fysiotherapeut vanwege m'n knie. M'n moeder wachtte ons buiten de praktijk op met zalvende woorden en een broodje omdat zij reedsch vermoedde dat wij op het onchristelijk vroege tijdstip nog niet hadden ontbeten. Wat inderdaad het geval was. Terwijl Ferdinand zich vermaakte op de opvang vanwege de voortdurende Pinkstervakantie vermaakte ik mij in huis. Het gaat echt nog wel eens wat worden met mijn woning, mensen! Buurvrouw Angélique kwam gezellig even klessebessen en ik ga even kijken wat er op TV komt vanavond.Geen opmerkingen: