Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, december 08, 2003

Het ene optreden in de gelegenheid waar ooit de Wasteland party's werden gehouden kreeg een vervolg. Om ongeveer twee uur vertrokken Marcel, Agnes en ondergetekende naar de Amsterdamse IT om daar in het kader van Club Extremix ook een performance ten beste te geven. Duidelijk was dat we tijdens dat optreden een stuk relaxter waren dan tijdens Pervert in Zaandam.


Eén van de toeschouwers bleek buurvrouw Angela die daar met haar vriend Sebastian was. Verders nog wat nieuwe contacten gelegd. Wie weet waar dat allemaal toe leidt...




Dankzij een paar lokale dienstkloppers mochten wij bij het inladen van de spullen de auto niet bij de ingang parkeren omdat dat overlast zou veroorzaken. Hoeveel mensen precies dacht men dat er last van zou hebben van een geparkeerde auto om zes uur des ochtends? Enig idee hoe koud de decembernacht is als je er doorheen loopt in een lederen rokje zonder panty eronder? 't Is schorriemorrie!




Lag uiteindelijk om half acht in bed om vervolgens om tien uur gewekt te worden door buurvrouw Johanna die klaarblijkelijk niet haar voicemail had afgeluisterd. Anders had zij wel geweten dat Ferdinand bij zijn oma was. Hij lukte mij vrij snel weer om de slaap te vatten maar door aanhoudend telefoongerinkel gaf ik het na een paar pogingen maar weer op. Ik ben zo iemand die niet kan slapen met de stekker uit het apparaat. Wellicht een euvel waar ook andere ouders last van hebben: het idee dat je bereikbaar moet zijn omdat er iets met je kinderen kan zijn.




Mu we het toch over kinderen hebben: het schijnt dat er een meisje is geboren binnen de Koninklijke familie. Maxima is bevallen van een "wolk van een dochter." Vader Willem-Alexander is een gelukkige vader
en de baby is niet met een keizersnede maar via natuurlijke wijze ter wereld gekomen. Als je inleiden natuurlijk kunt noemen dan...




Gistermiddag de woning opgezocht van Bas die de rol van Rocky vertolkt in de CastRatdedGood. Dit vanwege een Sinterklaas-viering voor volwassenen. Behalve Tjeerd was iedereen er. Er werd om het hardst gedobbeld om de cadeautjes, een buikdans-optreden ten beste gegeven en Triviant gespeeld. Bas had heerlijk voor ons gekookt en zo geschiedde het dat ik nog voor middernacht met een vol buikje en een tevreden gevoel de dag achter mij liet om via dromenland door te reizen naar de volgende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!