Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, november 18, 2003

Bijna was het een man gelukt het woonadres te vinden van Jan Peter Balkenende. Niet alleen wou hij het adres weten, ook had hij een mes op zak en bovendien een pistool in huis. Op basis van deze feiten concludeerde het RTL-Nieuws dat er "een mogelijke aanslag op onze premier" was verijdelt. Het kopje bij Nu.nl vind ik wel fraai:"Mogelijk aanslag op Balkenende voorkomen." Alsof het niet geheel duidelijk is of de dader geslaagd is in zijn opzet...Maak me maar wakker als er écht wat gebeurt...

Maak gebruik van de juiste waarden en normen om Jan Peter, Jan Marijnissen, Wouter Bos en Femke Halsema met elkaar te laten vechten: speel een politiek spel!
Het gebeurt niet vaak dat ik mij moet laten voorstaan op mijn rol als groepsleider maar vandaag werd ik maar liefst drie maal in die positie gedwongen. Sommige mensen hebben wat last van het eindejaars-gevoel en kinderen blijken geen uitzondering.
Bij het ophalen van de kinders kwam ik Bastiaan nog tegen, een medewerker van Dit Was Het Nieuws. Hij blijkt naast de school te wonen waarvandaan ik de kinderen ter opvang meekrijg. Geestig, niet?
Buurvrouw Johanna is net weg nadat zij Ferdinand verder had voorgelezen uit "Niet de Buren bijten" van Paul van Loon. Wat minder spannende maar ook wel leuke boeken
schrijft Vivian den Hollander. Zij was vandaag op m'n zoon's school om te vertellen over schrijven en uiteraard om vragen te beantwoorden. De vraag die Fer stelde was:
"Eet jij ook wel eens bij McDonalds?"

Geen opmerkingen: