Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 29, 2003

Vervelend, hoor, zo'n bardienst draaien. Als barman moet je natuurlijk het goede voorbeeld geven en dus ben ik nu enigszins aangeschoten...Mocht een flesje wijn meenemen "voor de oppas". Tof he? Dank aan Frank Koolen op wiens expositie in "De Ateliers" ik als kunstobject achter de kleine bar mocht staan. Op de weg erheen kwam ik buurvrouw D nog tegen en op de terugweg liep ik m'n favoriete caissière tegen het lijf en kwam buurvrouw J mij tegemoetlopen. Zij verexcuseerde zich nog voor het feit dat zij gisteren niet was komen opdagen.
Las in de tram het mysterieuze bericht: "Twee mensen omgekomen bij misdrijven in Amsterdam. Van een derde is het nog niet zeker." Hoezo, niet zeker? Tegenwoordig zijn er toch heel goede technieken beschikbaar om te bepalen of iemand daadwerkelijk dood is? Nou ja, zal wel aan mij liggen. Kon er evenwel op de site van AT5 niets over vinden... Even een hete douche en dan lekker slapen. Ondanks het feit dat ik een ongetwijfeld errug gezellige barbeque heb gemist voel ik me toch voldaan: Fer is happy, m'n moeder zag er tevreden uit en Frank heeft me terug gevraagd. Veel plezier morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!