Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, maart 30, 2003

Vannacht is buurvrouw A thuisgekomen van haar weekje sneeuwpret. Hoe ik dat weet? Welnu: om haar plantjes te kunnen bewateren had ik haar sleutel nodig. Dientengevolge had zij die niet en moest ze eerst bij mij langs. Wat is ze bruin geworden!
Ze stelde m'n welkom thuis-cadeautje errug op prijs en vergaf mij zelfs voor het feit dat haar plantjes er wat droevig bij stonden.
Al leven ze nog wel gelukkig. Was vanochtend dolle pret in het circus. We hebben onze act wat verder uitgewerkt en blijken in hetzelfde "team" te zitten als een moeder met kind van dezelfde NSO als waar Fer op zit. Ook m'n moeder en m'n dochter hebben zich goed geamuseerd. Bij thuiskomst werden we opgewacht door buurvrouw J die langskwam ivm haar bezoekrecht. Later vanmiddag komt ze terug om dan samen met ons het Illuseum te gaan bezoeken. Inmiddels heeft Jet mij een paar links gestuurd die kunnen helpen bij het converteren van het door haar geproduceerde organogram naar een gangbaarder format (tenks!). Wellicht dat ik morgen tijd heb om eea nader te bekijken want na ons museumbezoek staat een etentje met Thura gepland; Daarna gauw Eva bij buurvrouw M afleveren en hopen dat ik op tijd thuis ben om de kaartclub te ontvangen. Vooralsnog slapen de kinderen heerlijk na hun gezamenlijke warme douche dus heb ik even de handen vrij voor het huishouden en het installeren van een computerspel voor m'n zoon. Had gehoopt nog een dutje te kunnen doen maar dat zit er niet in, vrees ik...:-(

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!