Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, januari 02, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat er nog steeds creatieve geesten zijn die verschillende hobby's weten te combineren tot een uniek geheel. De mensheid is dus nog steeds niet afgestompt! Hier een voorbeeld van iemand die kerstversiering wist te combineren met Star Wars en de muziekstijl Dubstep:Goed nieuws - met name voor mensen met een bloedhekel aan 'buitenlanders' - is dat afgelopen jaar veel minder migranten (klik) naar Europa kwamen.

Buren van ons hebben een rood speelkameraadje voor Billy de Kat:

De lolcat van deze week:

'Het leven lacht je toe!
Wil je het zien?
Open je ogen!'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

6 opmerkingen:

די מריו zei

Mooie dingen in het leven moet je willen zien, maar je moet je ogen niet sluiten voor de mindere kanten van het leven.

Love As Always
Di Mario

rietepietz zei

De lolcat heb je waarschijnlijk zelf nageleefd het laatste jaar.

Lutje zei

ja, migranten, iedereen wil een goed leven....
maar de regels kloppen niet altijd, en daar erger ik me meer aan dan aan mensen
Een @->- voor jou.

John zei

Toch is een groot deel van de mensheid afgestompt hoor. Er zijn alleen wel ook weer mensen die dat niet zijn en wonderlijke dingen maken. Kunstenaars noemen we die :D

Morgaine zei

Oh die lichtshow, zo zonde van de herrie die eronder staat, hahaha heb hem dus afgekapt ;-)

Lieve schat, ik wil je graag, of had ik dat al gedaan, een heel gelukkig en fijn nieuwjaar toe wensen, met heel veel liefde, vriendschappen, licht, kracht, en zoveel meer, geluk en voorspoed natuurlijk ook!

Want dat verdien je, op zijn minst!

X

suske zei

Ik ben lang geleden in Hongarije geweest en meen te herinneren dat nem neen betekent.De andere woorden zou ik moeten opzoeken.
Engels gaat er in als koek. Het nederlands uit mijn jeugd bestaat in feite niet meer. Het einde van deze envolutie is nog niet in zicht. Ook arabische woorden komen beetje bij beetje bij ons binnen. Zo weet iedereen wel wat halal betekent. Die arabische cultuur is nog nieuw voor ons maar vroeg of laat zal die ook onze taal beinvloeden.