Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

vrijdag, januari 11, 2008

Toch?

Eergisteravond met m'n zoon samen een ritje gemaakt in een gloednieuwe Mercedes. Twee maal zelfs. Het Amsterdamse Gemeentelijk Vervoerbedrijf heeft nieuwe bussen aangeschaft zodat wij in redelijk comfort voor het eerst dir jaar naar de atletiekbaan konden voor Superfer's wekelijkse ren- gooi- en springlessen. Het was leuk om zijn atletiekvriend Rens en diens moeder Emmy weer te zien.

Zo zag ik gistermorgen buurvrouwen Winonah, Petra en Renee voor het eerst dit jaar. Voor het eerst dit jaar was ik weer naar gitaarles om later op de avond gisteren het pas geleerde aan de buurvrouw te laten horen. Dat wij beiden vooruitgegaan zijn op het gebied van gitaar spelen is inmiddels meer dan een vermoeden.

Een vermoeden werd bevestigd: Behandelaars in de psychiatrie zijn soms nauwelijks te onderscheiden van patienten. Dat bleek eind vorig jaar bij een instelling in Zoetermeer waar een arts-assistent bleek te werken die via een rechterlijke machtiging zelf was opgenomen in een instelling in Den Haag. Hoe hij van daaruit zich heeft kunnen melden bij een uitzendbureau en uiteindelijk emplooi heeft gevonden in Zoermeer vertelt het verhaal helaas niet.

Intussen gaan soldaten door met het bombarderen van Iraakse doelen. Aangezien er geen miliaire doelen worden gevonden worden de bommen maar op woonwijken gegooid, zo melden althans Iraakse hoogwaardigheidsbekleders . Die dingen niet gebruiken zo natuurlijk wel zonde zijn. Toch?


Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Sir Edmund Hillary en dat van Willem Sandberg

Geen opmerkingen: