Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, april 06, 2006

Veligheid

Veiligheid

Minister Rita Verdonk van Uitzettingsbeleid wordt openlijk niet meer vertrouwd door 64 van de in totaal 150 Tweede Kamerleden. Verbindt zij conclusies uit deze motie van afkeuring? Neen, geen enkele. Zij zal dus gewoon op de oude voet verder gaan en blunder op blunder begaan in de haar toegewezen beleidsvoering.

Elke keer dat zij wordt betrapt op een leugen zegt zij eenvoudigweg "sorry" en daarmee is de kous af. Het gaat hier om dezelfde Rita Verdonk die leider van de VVD wil worden en dat Mark Rutte niet gunt. Beiden hebben niet heel veel ervaring binnen de partij en Mw. Verdonk is zelfs pas sinds vier jaar lid van de partij. Mij zou het niet verbazen als, mocht zij niet gekozen worden tot partijleider, zij samen met Geert Wilders, Ayaan Hirsi Ali, Joost Eerdmans en Marco Pastors een nieuwe "Lijst Fortuyn" zal opzetten. Op zich kunnen zij zich die moeite besparen door eenvoudigweg Forza! Nederland te infiltreren en over te nemen. Misschien wil Michiel Smit ook wel meedoen en wordt het toch nog gezellig...

Vandaag had ik een gezellig dagje thuis waarop de buurman met twee door anderen langsgebrachte poststukken kwam: een pakketje voor de Ferman en een keurig ingepakt boekje (zonder afzender!) over de man in het huishouden. Het geschiedde verder dat de geiserman onze geiser kwam nakijken en schoonmaken, er wat spinnenwebben werden verjaagd en Ferdinand door mij van school werd gehaald om samen met zijn vader "leuke dingen" te doen.

Ook leuk: Vanavond is er een informatieavond op het stadsdeelkantoor over het onderwerp "veiligheid".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!