Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, mei 03, 2004

Hypocriet


In reaktie op negatieve uitlatingen van Fidel Castro inzake hun beleid op diverse punten hebben de overheden van Mexico en Peru besloten de diplomatieke betrekkingen met Cuba te verbreken. Da's waar ook: zij mogen wél kritiek hebben op Cuba maar niet omgekeerd. Op het laatste Amerika-overleg (waarvoor Castro overigens niet was uitgenodigd) hebben de Verenigde Staten en de rest van Zuid-Amerika forse kritiek geuit op de manier van regeren van de beroemde oude man met sigaar. Terecht of onterecht is niet aan de orde. Als je iemand buiten sluit moet je niet verbaasd zijn als diegene laat blijken daar niet blij mee te zijn. Punt.


Intussen vraagt een groot deel der Nederlanders, waaronder Wouter Bos, zich af waarom het kabinet het Nederlandse militaire verblijf in Irak wil verlengen. Balkenende en consorten hebben mij nog niet kunnen overtuigen met redelijke argumenten.



Zaterdag met Ferdinand en Eva wezen lunchen bij Bas & Elsa. Vandaaruit een bezoek gebracht aan de bibliotheek, de markt én de speelgoedwinkel. Een gezellig en rustig dagje. De zondag begon met een bezoek van buurvrouw Johanna die probeerde Superfer bij te houden bij zijn rondjes om het blok op mijn step. Ondertussen was ik met Eva's haar aan het friemelen en bereidde haar voor op een uurtje spelen in de repetitie-ruimte van de Rocky Horror Cast: "3in1 Ultra". Het werd weer een fijne repetitie waarbij ditmaal ook "Newbie" Carlijn aanwezig was. De dag werd vervolgd in de speeltuin en nadat de maaltijd (Spinaziepannekoek!) samen met buurvrouw Angélique was genuttigd, was het tijd geworden voor Eva om te worden opgehaald door buurvrouw Miriam. De avond was nog jong genoeg voor de Ferman om nog even in de tuin te spelen met zijn zusje en haar zusje. 's Avonds kwam Bas nog een potje Magic spelen en onderzoeken of hij m'n beeldscherminstellingen zodanig kon aanpassen dat ik meer dan 16 kleuren kan zien. Want na een crash op zondagmorgen wil dat niet meer zo lukken...


Tips, iemand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!