Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, januari 21, 2004

Alles sal reg kom

"Papa?"-"Ja, schat?"-"We hebben gezondheid, geluk, vrienden en mensen die van ons houden maar er is één ding dat we niet hebben."-"En wat is dat dan, schat?"-"Pech."

Onder druk van zijn eigen partij-genoten is de Amsterdamse wethouder Rob Oudkerk dan toch opgestapt. Met name zijn bezoekjes aan de prostituees op de Theemsweg, dat berucht staat om het grote aantal dames dat via vrouwenhandel daar te werk is gesteld, kon niet door de beugel. Overig commentaar laat ik graag aan anderen over in plaats van me af te vragen of en hoe hij en PVDA-raadslid Karina Schaapman (Ex-prostituee en voormalig lid van de Satanskerk)) kennis van elkaar hebben.
Aan de andere kant heeft het er alle schijn van dat Ali Lazrak blijft verbonden aan een zekere socialistisch ingestelde partij.
Is ook Uw koopkracht meer gedaald dan de regering ons wil doen geloven?
Bel dan de Minlijn: 0900 - 202 52 70 (10 ct p/m). Ook via de website van de SP kunt U aangeven hoeveel U er werkelijk op achteruit gaat dankzij de maatregelen van Balkenende II. Met de resultaten zal de Socialistische Partij de Tweede Kamer vervolgens binnen enkele weken confronteren.
Deelname aan maar liefst twee fotosessies stonden op het programma van de dag van gisteren. Vooraleerst eentje bij mij thuis waarbij Diederik mij en Daniëlle voor zijn lens kreeg en later op de dag fotografeerde hij mij in m'n werkomgeving. Volgens mij gaat dat helemaal goed komen met die foto's.
Normaal kost het mij weinig moeite om hem met een glimlach op het gelaat in de armen van Morpheus te drijven. Zo niet gisteravond. Ondanks eerdere berichtgeving zijn zowel zijn opa alsook zijn natuurlijke moeder niet langsgeweest. Dit tot grote teleurstelling van de arme Ferdinand. Ook over deze teleurstelling zal hij wel heen komen. Zoals alles uiteindelijk goed komt.
Zelfs de pogingen van de CIA om met behulp van enkele Peruaanse kopstukken de drugskartels in Colombia te steunen met wapens en de pogingen van George Junior om herkozen te worden.
Weest gerust. Slaap zacht. Alles sal reg kom.
Maar kijk niet vreemd op als de krantenkop "Nederlander vraagt asiel aan in België" eerdaags wordt vervangen door "Nederlander vraagt asiel aan in Cuba".


Geen opmerkingen: