Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 04, 2003

Leve de Koningin! Da's de titel van de videoband die ik Fer gaf als cadeau voor het behalen van de gele band. Leuke film. Niet in de laatste plaats omdat Monique van de Ven er in meespeelt. Heb ooit met haar aan een produktie meegewerkt: "De Bovenman".Dat was een leuke tijd...Deze week heeft Fer een spreekbeurt over schaken dus deze film is ook nog 'ns toepasselijk. Bij thuiskomst vanmiddag trof ik buurvrouw A aan achter de strijkplank. Nee, ze was niet voor mij aan het strijken maar bevestigde de zoom van haar nieuwe (bijzonder fraaie!) gordijnen. Op een gegeven moment ging zij aan haar scriptie werken terwijl ik m'n strijkgoed verwerkte om vervolgens een dutje te doen. Heerlijk huiselijk ende gezellig enzo. Zij toonde zich verbaasd toen ze me op een heel lieve manier wekte en ik glimlachend wakker werd. Hoefde na Pencak Silat-les alleen maar het eten op te warmen dat ik gisteren in record-tempo had bereid: Aardappelblokjes met kip op z'n Indiaas gekruid, ananas-stukjes, knakworstjes en worteltjes. Bijna had ik bij't worteltjes hakken een vingertopje afgetsjopt. Bijna dus. Leve de vooruitgang! Nee, daar bedoel ik geen film mee maar het feit dat we tegenwoordig dankzij moderne techniek ook in de tram kunnen genieten van TellSell. Dat is handig...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!