Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zondag, maart 01, 2015

De week voorbij

Maandagavond filosofeerden wij over het thema 'het Woord'. Erg interessant! Dinsdagmorgen ontbeet ik uitgebreid met een vriendin
waarna zij en ik een museum bezochten.

Dinsdagmiddag hoorde ik van mijn zangjuf dat er tussen de spreekstem/borststem en de kopstem/falsetstem nóg een stemsoort zit. Nooit geweten! Wie dit blog wel eens leest weet dat ik nagenoeg een fetisj heb voor weetjes. En dit was niet alleen een nieuw weetje maar zelfs een nieuwe ontdekking. Bij mijzelf! 's Avonds werkte ik het kasboek bij van de gezamenlijke vrijmetselaarsloge's van Amsterdam.

Woensdag dronk ik thee bij en met een buurvrouw en sprak ik met haar over liefde en vriendschap. Ik kocht kattenkruid en - snoepjes en ging even naar de bank. Ook deed ik wat voorwerk voor mijn jaarlijkse belastingaangifte en deed ik een dutje omdat ik mij helaas toch weer wat grieperig voelde.

Voordeel van ziek zijn is dat je met een gerust hart afspraken kunt afzeggen zonder je erg schuldig te voelen. De tijd op de bank bracht ik door met het kijken naar een aflevering van de hilarische (Nederlandse!) science fiction televisie serie 'Missie Aarde': http://www.vpro.nl/programmas/missie-aarde/over.html

Donderdag was alle energie en daadkracht uit mij verdwenen en vervangen door hoofdpijn, keelpijn en spierpijn. Griep waarschijnlijk. Toch maar even de deur uit gegaan om honing te halen voor in mijn thee. Want die was op. En keukenrol. Want die was ook op.

Vrijdag had ik een buurvrouw op de koffie en had ik voldoende energie om het huis lekker schoon te maken voor de terugkeer van mijn zoon van skivakantie, zaterdag.

Zaterdag hielpen mijn oudste dochter en ik mijn vriendin even op de Local Goods Market in Amsterdam:
Om te zien wanneer zij op een markt bij u in de buurt staat, kijkt u hier: http://www.rataplandesign.com/service/agenda/

Gisteravond kwam mijn zoon thuis van skivakantie met vrienden in Frankrijk. Vandaag hielpen wij mijn vriendin op de Sundaymarket, lunchten wij bij mijn moeder en sloten de week af met een etentje ter ere van ons drie jaar en drie maanden samen zijn.4 opmerkingen:

די מריו zei

Ik heb altijd honing voor je in huis Terence... Dan weet je het vast. Wij gebruiken zelf nl geen suiker in de koffie of thee. Ik hoop dat je je snel weer beter voelt, want hij kan geniepig zijn die griep. Ik heb even gekeken in je agenda, maar je zit niet echt in de buurt. Helaas.

Love As Always
Di Mario

rietepietz zei

Ondanks de grieperigheid dus toch een week met veel gezelligheid.
De griep heeft inderdaad een lange nasleep, nét als je denkt"ik bén er"geeft ze nog een plaagstootje!

Rebbeltje ★ zei

Nu om in een dorp te staan met een kraam zal wel niet rendabel zijn.
Dus nergens in de buurt...
Hopelijk is de griep nu over en kan je weer een gewone week draaien. Al heb je niet stilgezeten deze week ;)
Groetjes

gerdaYD zei

Wat een overvol week én weekend hadden jullie weer, niet alleen met alles wat jij en jullie deden, maar ook nog met wat filosofie...