Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, november 26, 2019

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat er sinds enige tijd een product op de markt is dat voor velen het leven letterlijk kleur geeft. Kijk eens wat het met iemand doet die het overkomt:Update voor iedereen die het zich - net als ik - afvroeg: hiervoor zag hij alles in verschillende tinten grijs die hij leerde benoemen. Nu zag hij voor het eerst de kleuren zoals de meesten van ons die zien.

Goed nieuws vind ik ook dat er mensen zijn die ondanks het leed dat zich om hen heen voltrekt tijd nemen voor een dansje, zoals hier tijdens de onlusten in Chili:


En hier, tussen de puinhopen van wat ooit een stad in Syrië was:


Meer lezen? Mijn verhalenbundels

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

5 opmerkingen:

rietepietz zei

Ik snap dat kleurenfilmpje niet..... ligt vast aan mij, ik ben "blont "Als je geen kleuren kunt zien weet toch ook niet welke naam de kleuren hebben als je ze ineens kunt zien? Ik zal wel iets missen.

די מריו zei

Nou Rietepietz, dat was mijn gedachte nou ook. En ik ben niet eens (meer) blond.

Love As always
Di mario

Lutje zei

ben ik blij dat die jongen zo gelukkig is met zijn bril, het zal wel zijn dat die blij is.
Die 2 dansers, mooi, want ik kan niet dansen
.* Een @->- voor jou.

Morgaine zei

Het eerste wat ik dacht... maar dat staat er dus al, als iemand kleurenblind is... hoe kan hij of zij dan de kleuren zo goed weten... beetje raar...

X

Terrebel zei

Update voor iedereen die het zich - net als ik - afvroeg: hiervoor zag hij alles in verschillende tinten grijs die hij leerde benoemen. Nu zag hij voor het eerst de kleuren zoals de meesten van ons die zien.