Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, oktober 03, 2017

Goed nieuws en kattenlog

'Het gaat slecht in Nederland!' Nou, nee, niet dus. Onlangs is Nederland zelfs weer een plaatsje gestegen (klik) op de lijst van rijkste landen ter wereld. Wij bezetten nu de achtste positie. Best goed, toch?

Net als deze uitvinding die hoop biedt voor slechtzienden: een camera die je aan je bril klikt en die 'in realtime' jou voorleest waar je ogen op gericht zijn.Even een ouwetje van mijn zoon en Billy de Kat:


De lolcat van deze week vind ik moeilijk te vertalen


Iets als: 'Je kunt beter pech hebben dan helemaal niets'?

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

5 opmerkingen:

Renesmurf zei

Als wij stijgen dan zakt een ander, misschien gaat het wel slechter met de wereld!
En brillen zijn de toekomst! Of juist niet.

rietepietz zei

Er zijn voor blinden inderdaad hoopvolle ontwikkelingen want dit is niet de enige optie om de geleidehond op den duur overbodig te maken. Natuurlijk niets beter dan zelf kunnen zien maar aanpassingen die blinden minder afhankelijk maken zijn mooi meegenomen.

די מריו zei

Lijkt me toch ook wel vermoeiend zo'n bril. Er worden een hoop dingen ontwikkeld.

Love As Always
Di mario

Morgaine zei

Billy een te lieve kat waar ik jou dus weer iets mee geleerd heb en laten zien, dat het aan de mens ligt die hem niet snapt dat hij eventueel weg loopt, hahaha

Zo mooi, hoe ik na jouw verhaal over Billy, hij bleef zitten terwijl ik aardig zat te wiebelen en zelfs zijn ogen mij vertelden... ik hou ook van jou ;-)

X

gerdaYD zei

Weerom een heel leuk kattenlog!