Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

vrijdag, januari 04, 2008

Etiketje

Terwijl Ferdinand ervoor zorgde dat een tas met oude kleren werd opgehaald én eerdaags m'n step is gerepareerd beleefde z'n vader andermaal een gewone werkdag. Ondermeer verwijderde ik de bijna 1000 ongevraagde e-mailberichten die tijdens het kerstreces in mijn mailbox waren binnengekomen. Het was de laatste werkdag van een vrij korte werkweek waarop ook de kerstboom werd afgetuigd.

Tijdens Oud & Nieuw werden er mensen afgetuigd. Vaak zonder andere redenen dan overmatig alcohol-gebruik. Meestal van de aanvaller(s).

Zelf mag ik ook graag alcohol drinken maar hou ik het netjes bij een enkel glas tijdens de vrijdagmiddag-borrel. Zo ook vandaag toen ik net lang genoeg in de kroeg verbleef met de collegae om op tijd bij m'n moeder te zijn voor het avondeten.

Ga een rustig weekeinde tegemoet met m'n zoon en zal ongetwijfeld beter slapen dan Hillary Clinton en Barack Obama. Eigenlijk vreemd dat eerstgenoemde mogelijk de eerste vrouwelijke president wordt en de ander de eerste president met een donkere huidskleur. Je noemt Bush Junior toch ook niet "de eerste president met een IQ van onder de 85" en eventueel (mocht de wet worden aangepast) Schwarzenegger de eerste president met een lichaamsvetpercentage van minder dan 17. Mocht ik het worden dan heeft Amerika voor het eerst in haar nog korte geschiedenis een president van onder de 1.45m. En toch moet dat er altijd maar weer op, dat etiketje.

Geen opmerkingen: