Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, maart 02, 2004

Ruilen"Papa?"-"Ja, schat?" Misschien moeten rijke en arme mensen 'ns een weekje ruilen. Ik denk dat ze elkaar daarna beter begrijpen." "Dat lijkt mij een goed plan, zoon."
Dit maal zat zij op de fiets, te wachten tot het licht op groen sprong(...).
Onze blikken ontmoetten elkaar en de ogen lichtten op. Zij vertelde blij te zijn met onze vorige ontmoeting en heeft nu m'n nummer...

Ferdinand vertelde mij gisteren dat hij pas werd lastig gevallen door drie jongens terwijl hij naar huis liep. Ze gooiden stokjes en later ook steentjes naar hem. Eentje riep:"Kijk, hij is bang"!" Daarop zou Superfer hebben geantwoord: "Alle drie durven jullie niet tegen mij alleen dus wie is er nou eigenlijk bang?" Het is een goed joch, die zoon van mij...


Vandaag is hij met de opvang naar "Spykids 3D, Game Over" geweest.
Met de kinderen waar ik mee werk hadden wij gekozen voor een bezoekje aan het Tropenmuseum. Ondermeer om daar de gamelan van mijn overgrootvader te bezichtigen. Gaaf hoor! Ook de tentoontstellingen over Marokko en Zuid-Afrika trokken veel bekijks van de kinders. Met name omdat één van hen van Marokkaanse komaf is en collega Jennifer is geboren in Zuid-Afrika.
Ben nog steeds blij dat Fer op karate zit. Dat geeft mij de tijd en vooral de rust om'n lekker te lezen. Zo ben ik gisteravond begonnen in "Kleine zonden"
van Carmen Posadas nadat ik een paar dagen terug "Ik ben een legende" had uitgelezen. Leukste passage totnogtoe:"Het lot staat zelden in dienst van onze wensen."
Zal Marc Dutroux dat ook denken?

Geen opmerkingen: