Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, maart 16, 2004

Prik


Zou deze "sport" echt bestaan?


sinaasappelen schieten


Hier nog een paar eigenaardige zoektermen:

Deze leverden een Googlewhack op: het afschaffen van voetballen op het museumplein waarom mag er niet meer gevoetbalt worden op het museumplein? en

muziek van Rina Ketty luisteren

En stel, je gaat eerdaags naar Polen op vakantie en bent bang onthouden te worden van je favoriete hobby van het moment. Dan typ je in:

paaldansen in polen.
En voor het geval het allemaal mis gaat dan zijn sommige dingen ook wel handig om te weten: verkooppunt gasmaskersOnderweg om de prikken te halen voor welke elke in 1995 geboren inwoner van Nederland is opgeroepen kwamen Fer en ik buurvrouw Angélique en haar vriend G. tegen. Even later in de supermarkt om boodschappen te halen voor het werk liep ik buurvrouw Miriam met Eva en diens zusje Dayna tegen het lijf.
Het prikken verliep errug goed. Natuurlijk was de Ferman wat zenuwachtig (wat zich vooral uitte in het maken van rare grapjes) maar tijdens het moment supreme was hij de rust zelve, beet even op de lippen en uitte een paar aparte geluidjes. De stereo-prik was geslaagd! Ik ben zo trots op die jongen...:-) Ook omdat hij ondanks het feit dat hij een lichte verlamming voelde in zijn bovenarmen toch naar karate-les is gegaan, een partij heeft gespeeld én gewonnen! Goed, he?


Het werd weer een ouderwets gezellige avond waarbij buurvrouw Angélique op de thee kwam en Leon, de vriend van buurvrouw Janine, even langskwam op doorreis. Intussen lekker doorgegaan met huishoudelijke klusjes. Dat voelt toch wel goed.


Wat ook goed is is dat je kunt solliciteren als ambtenaar. Als je eenmaal bent aangenomen neem je het op je om onderzoek te doen naar vrouwenhandel.
Vervolgens mag je op kosten van de staat (Volgens minister Donner, tenminste die antwoord gaf op vragen van kamerlid Griffith) een hotelkamer huren én een escort bellen. En dan heb ik 't niet over het automerk...
Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Ralph Inbar, hét gezicht van Bananasplit.

Geen opmerkingen: