Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, november 20, 2003

Zou gisteravond eigenlijk nog even bij buurvrouw Janine langsgaan om de verjaardag van haar vriend Leon mede te vieren maar na de thee met zelfgebakken appeltaart bij buurvrouw Angélique was het inmiddels weer ver voorbij bedtijd.



Vanochtend zag ik niet alleen sip kijkende heren in Schotse kilts rond het museumplein hangen maar ook kinderen op weg naar het concertgebouw. Als dartele veulens drentelden zij rond elkaar en hun begeleiders. Honderden waren het er. En niet allemaal gretig om iets op te steken van de les van de dag...


Over les gesproken: een aantal kinderen van de NSO heb ik aangestoken met het Origami-virus: zowel vandaag als gisteren was er een acht-tal kinderen ruim een uur lang verdacht stil met af en toe een uitroep:"Het lukt niet!" of "Ja, dat is'm!" Het is fijn om kennis over te brengen...







Voor wie ze nog niet gezien heeft zijn hier de Playboy foto's van Aukje van Ginniken.
18 plus only graag. Dat is ook de leeftijdsgrens voor de opmerkingen die uit m'n mond glipten toen ik las dat hulpsinterklazen zich bedreigd weten en dientengevolge het voortbestaan van het vak in het geding komt. Het is een schande, meneer Sonneberg. En dat is't!




Zondag aanstaande zal ik U laten weten wat Ferdinand had uitgezocht als toekomstig beroep. Tot die tijd heeft U dus de tijd om wat uit te zoeken uit mijn overbodige CD's en video's zak door het goede vak te raden. Succes!


Dat heeft inmiddels ook Dayna Kurtz, een singer/songwriter uit New York. Errug mooie stem en toffe liedjes. 10 Oktober jongsleden bespeelde zij Paradiso. Vernam ik gisteren. Dat krijg je als je een achterstand oploopt met het lezen van de Vrij Nederland. *Zucht*


Moet ook altijd weer zuchten als er een nieuwe aantijging tegen Michael Jackson is uitgevaardigd wegens (vermeend) sexueel misbruik van jonge kinderen. Waar of niet waar: nu weet je al dat hij de betreffende moeders ettelijke miljoenen zal bieden om hun beschuldigingen in te trekken. Dan zijn beide partijen weer voor een tijdje van de ellende af.




Kreeg vandaag van verscheidene kanten het gevoel gewenscht te zijn. Errug prettig. Vanavond naar Pencak Silat en bij thuiskomst maar weer'ns wat aan het huishouden doen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!