Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, maart 20, 2003

Zojuist is dit lifelog toegevoegd aan de loglijst. Stemmen op dit blog kan trouwens ook nog immer. Je moet toch wat met je vrije tijd. Dat moet ook buurvrouw A hebben gedacht toen ze hier eerder op den avond haar prullebak binnenbracht met het verzoek die voor haar te openen. Ik ben tenslotte de beroerdste niet dus deed ik dat. Wat schertst mijn verbazing? Er springt een muis uit! "Ik was er van overtuigd dat hij dood was, hoor!?" Morgen gaat ze lekker een weekje de batterij opladen op de lange latten. Zal zij vast van opknappen...In de tussentijd hoef ik mij niet te vervelen want dit weekend is weer volgeboekt en volgende week dinsdag wordt een hoofdstuk afgesloten: geen gepriegel met cijfertjes meer maar in plaats daarvan werken met kinderen...Tips zijn welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!