Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 11, 2003

Toch wel fijn, hoor dat wakker worden terwijl de koffie klaarstaat.Moet oppassen dat ik er niet aan ga wennen...
Kwam net in de supermarkt nog een vroegere collega tegen. Nu is dat niet zo gek want ik kom hem wel vaker tegen. Hetzij
bij het lege flessen inleverpunt hetzij bij het volle flessen ophaalpunt...Het is een Engelsman en het was indertijd een Engelstalig bedrijf waarvoor ik werkte. Errug lollig hoor, andressen invoeren in het Welsh en Gaelic. Not. Anyways...we raakten aan de praat over koetjes en kalfjes. En vrouwen. Vervolgens komt hij met zo 'n typisch onvertaalbare uitdrukking die exact duidelijk maakt wat het punt is
maar toch niet beledigend overkomt. Alleen Engelsen kunnen dat, geloof ik. Nee, de opmerking wordt hier niet herhaald want wellicht wordt dit blog ook gelezen door minderjarigen...;-). Kan m'n oproepkaart maar niet vinden. Narigheid ende niet handig enzo.
Schijnt dat ik gisteren nog het langskomen van buurvrouw A heb gemist en ik heb'r al een paar dagen niet gezien...Boehoe!
Het is niet eerlijk...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!