Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, januari 16, 2008

Giocondo

Boek nummer twee van dit jaar is "The Summons" van John Grisham; een boek dat gaat over broederliefde, de liefde van een vader voor zijn zoons, het omgekeerde en de uiting ervan in daden. Volgens Grisham gaan sommigen zo op in hun carrière dat zij hun vrienden en familieleden negeren.

Naar verluidt raken werkende moeders helemaal in de stress van de combinatie van werken en zorgen voor de kinderen. Ik kan de wetenschappers daar nog een feitje bij vertellen: datzelfde geldt ook voor werkende vaders! Wél een verrassing is de vondst van de resten van een gigantisch knaagdier in Uruguay. Het beeld bekroop mij van een kind dat een voor de verjaardag gekregen cavia van zo'n 1000 kilo knuffelt...

Ondanks dat hij al groot is knuffelen m'n zoon en ik ook nog graag. Uiteraard niet in het openbaar zaosl in het buurthuis waar hij karateles ontvangt. Dit keer was fotograaf Fokke erbij. Het bleek even wennen om jezelf te zijn terwijl regelmatig het geklik van een fotocamera in de buurt is.

Buurvrouw Angela is ook vaak in de buurt en vanavond vertelde zij mij dat het wachtwoord van m'n MySpace-account was gehackt en iemand uit mijn naam vreemde berichten zat te plaatsen. Errug mysterieus!

Helaas is het geen mysterie meer wie er is afgebeeld op Leonardo Da Vinci's "Mona Lisa". Naar alle waarschijnlijkheid betreft het Lisa Gherardini, echtgenote van de Florentijnse koopman Francesco del Giocondo.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Jason MacIntyre

Geen opmerkingen: