Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, januari 21, 2006

Glunderen

Glunderen

Een walvis overlijdt, het CBR maakt zich schuldig aan oplichting, de AIVD kent meerdere lekken en Hans Wiegel wordt waarschijnlijk de volgende minister-president. Voldoende ellende in de wereld om over te schrijven, zou je denken. Maar vandaag even niet. Vandaag was voor ons een dag vol pret ende jolijt. Eva en haar broer Ferdinand vergezelden mij naar een terrein in Weeps ("Weesp" voor niet-Amsterdammers) waar een soortement van mini-festival plaatsvond waarbinnen papa de clown mocht uithangen terwijl een filmcrew af en toe het een en ader vastlegde. Aardige mensen, fantastische verzorging en gewoonweg gezellig. M'n kids kregen van diverse mensen complimenten. Ondermeer van de cateringjuffrouw:"Zelf heb ik vier kinderen en heb ik er een heleboel gezien in m'n leven maar zelden waren ze zo goed opgevoed. Hoe ze zich volledig vrij voelen binnen de aangegeven grenzen is echt uniek."

Kijk, dat is een compliment waar je wat mee kan.

Broer en zus liggen lekker te maffen en hun vader schakelt voor het eerst in haar bestaan bewust naar de nieuwe TV-zender T...Ta...Ta...(krijg het nog steeds m'n strot of vingers niet uit, die naam) voor het bekijken van de eerste aflevering van de nieuwe SF-serie "The 4400". Ben benieuwd.

Een supertrotse papa glundert wanneer hij typt: Hasta Manana!

Nog een berichtje voor de liefhebbers: enkele foto's van het meest recente Rocky Horror-gebeuren staan inmiddels online!

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Wilson Pickett, Jos Staatsen en Ibrahim Rugova.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!