Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

donderdag, mei 13, 2004

War and piecesTerwijl diverse Amerikaanse senatoren nagenoeg kotsend voor de camera's staan te verklaren dat de foto's van coalitie-soldaten die Iraakse gevangen mishandelen inderdaad walgelijk zijn houdt Tony Blair vast aan het fabeltje dat de foto's vervalsingen zijn. Tony Blair zal niet worden herkozen. Of houdt men in Engeland van grove leugenaars? Intussen gaan de oorlogshandelingen...oh pardon...de vredeshandhavingspraktijken gewoon door. Ook in het Israël-Palestina "conflict".


Het aantal mensen dat niet sterft door opzettelijk geweld dreigt in de minderheid te geraken: hoeveel aandacht besteed het acht-uur journaal nu eigenlijk helemaal aan dat verschrikkelijke ongeluk in Glasgow wat al aan acht mensen het leven heeft gekost?
Blijkbaar is het belangrijker nieuws dat er een Nederlander omkomt bij het uitoefenen van zijn funktie. En als het nu eens ging om een glazenwasser die van z'n ladder was gestort? Betaalt de Staat ook zijn begrafenis of moet de familie zelf voor de kosten opdraaien?


Tijdens een verjaarsviering op het werk bleek dat de kinderen op een goede school zitten: luidkeels zongen zij in plaats van "Happy Birthday" oid "M'n wiegie was een stijfselkissie". Helaas moet ik gewoon aan het werk vandaag en kan ik niet met Fer's klas mee als begeleider naar Artis.

Geen opmerkingen: