Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, mei 22, 2004

Botsing



Wat zou men beoogd hebben bij het invoeren van deze zoekterm:

stoepkrijt foto gelooft eigen ogen


En wat te denken van:


Ween vrouwen, om de liefde die verloren ging aan u


Betreft het de titel van een boek of een overpeinzing?



hoe hou ik drank op natuurlijke wijze koel


Dit is wel een bijzonder praktische vraag.
Maar dan het filosofische aspekt: wat is natuurlijk?



Was gisteren zo moe van mijn uitje dat het hazeslaapje werd afgebroken
door een thuiskomende zoon...In de tuin werden dit keer buren Debbie en Billy slachtoffer van zijn waterpistool-afvuur praktijken. Dankzij Fer's hulp bleek een plank snel opgehangen te zijn. Later in de avond zou Wolkewietje ondersteuning bieden bij het ophangen van een andere plank. Two down, two to go...Mede dankzij de door mijn goede vriend
meegebrachte fles met inhoud werd't een leuke avond die een fraaie dag inluidde waarop de Ferman een vers pakje Yu-Gi-Oh kaarten ontving, hij de boodschappen droeg en ik onszelf trakteerde op een chocolade-broodje. Ook wel chocolat-au-pain zoals het Engelstalige vriendenstel Kim & Oliver (en ook andere Engelstaligen overigens) het broodje aanduidt. De logees van buurvrouw Angélique liepen wij tegen het lijf onderweg naar huis. Het mank lopen kost nog zoveel energie dat ik zo maar weer'ns in regeneratie-modus duik om zodoende energie te hebben voor de klussen van vanmiddag.


Een klus van een geheel andere orde is het uit treinen zagen van mensen na een treinbotsing bij het centraal station Amsterdam. Gelukkig is "in principe" iedereen uit de trein volgens de KLPD. Hoezo "in principe"? Iedereen bij het CS is uit de trein of niet iedereen is uit de trein. Maar niet "in principe" of "zo ongeveer" of "bij benadering". Of wel. Of niet. De trein reed door een rood sein. Of niet. De dubbeldekker was aan het rangeren. Of niet. Maar niet "in principe".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!