Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, maart 25, 2004

Verlof



"Whoehahahaha!" is een favoriete uitdrukking van (ondermeer) Daniëlle. Bovendien omschrijft deze term uitstekend mijn gemoedstoestand toen ik vernam dat er een scheermesje is gevonden in de boevenwagen waarmee Dutroux wordt vervoerd.
Dit vehikel schijnt tevens te kampen te hebben met vanzelf openvliegende deuren.
Allemaal errug toevallig, niet? Er wordt geen intern onderzoek verricht. Marc Dutroux weigert echter te ontsnappen. In het gevang krijgt hij tenminste nog enige bescherming. Denkt-ie.



"Waar zit de rem op dit ding!?" riep Ferdinand terwijl het apparaat sneller begon rond te draaien. Waar kun je voor 2 euro in de achtbaan die drie rondjes rijdt? Kun je een giga-suikerspin krijgen voor anderhalve euro? Waar kun je voor twee euro doodsangsten uitstaan in het reuzenrad? Op de kermis in Westerpark! Tot 28 maart staat de kermis voor de deur van het stadsdeelkantoor. Voelt U dus de behoefte zich een paar uurtjes te vermaken voor niet al te veel pecunia dan weet U nu waar U zijn moet...




De Ferman was met mij mee naar het werk waar wij gisteren pannekoeken hebben gegeten. Het was een leuke en ietwat drukke dag. Zo niet voor de leden van de Tweede Kamer. Zij zullen niet werken tot de dag na de bijzetting van prinses Juliana.
Waarom krijgen zij eigenlijk tien dagen verlof? En waarom alleen zij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!