Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, januari 19, 2004

Kort





Het korte bezoekje van buurvrouw Janine en haar vriend Leon werd afgewisseld met een iets langduriger bezoek van buurvrouw Angélique. Een fijn begin van de dag dus weer die werd vervolgd met het in elkaar zetten van een tafelvoetbalspel op m'n werk. Geen eenvoudige klus voor iemand zoals ik die is geboren met twee linker handen. Maar na enkele uren en een hoop gezucht, gezweet en hulp van diverse kinders staat-ie er dan toch. De vraag is voor hoe lang want er zijn wat onderdelen over...




Zojuist ben ik met Ferdinand teruggekeerd van karate-les en is bovendien Daniëlle gearriveerd. Voor nu houdt ik het derhalve enigszins kort. Ongeveer op de resterende lengte van de politieke carrières van Ali Lazrak
en Rob Oudkerk. Maar niet zo kort als het proces tegen de moordenaar van Anna Lindh: in één dag tijds is hij voorgeleid, gehoord en schuldig bevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!