Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 30, 2003

Fantasie

8 Februari 2004 is het zover: de mensen van The Vortex organiseren dan een kennismakingsdag met het fenomeen LARP. Wilt U ook weten wat Live Action Roleplaying nu eigenlijk inhoudt, kom dan op bovengenoemde datum naar Kasteel Heeswijk. Hier vindt U een klein voorproefje.




Gelijk Bob Ross was ik aan het creëren met een tamponeerkwast. "En zie ik hier een hertje? Ja, ik zie hier een hertje. Misschien ziet U het hertje op een andere plek op het doek verschijnen. Dat kan. Het hertje verschijnt waar U wilt dat het verschijnt. Of misschien ziet U wel een mooie paddestoelwolk, veroorzaakt door een atoomexplosie. In dat geval kunt U beter snel nog een paar boompjes erbij schilderen voordat al dat mooie natuurgeweld wordt vernietigd." Of zoiets dan.


Thura en Noah zorgden voor de broodnodige afleiding door mij te vergezellen tijdens mijn lunchpauze. Gezelligheid alom.





Nog eventjes en Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen hebben de alleenheerschappij als het gaat om vluchten over Amerikaans grondgebied. Want alleen Amerikanen weten wat veiligheid exact inhoudt. Namelijk het laten meevliegen van gewapende US Marshalls. Weten zij eigenlijk wel wat er gebeurt als je een gat schiet in een vliegend vliegtuig? En zo'n Marshall, gaat die ook even door de postzakken om bombrieven te onderscheppen? En als een terrorist (of wie dan ook) het vliegtuig laat neerstorten, kan de ingehuurde bewaakmeneer dat proces doen stoppen met zijn pistooltje? Ik meen te denken van niet. Onze nationale trots: De KLM zegt niets te moeten weten van deze "Airmarshals".
We wachten rustig af.

Helemaal tot aan de dag dat de Euro het achtervoegsel "dollar" krijgt, een paar jaar later het voorvoegsel "Euro" verdwijnt en de Verenigde Staten van Europa wordt omgedoopt in Berlusconia...:-(




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!