Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, november 17, 2003

Ferdinand vertelde mij wat hij later wil worden. Aan de lezers van dit weblog nu de vraag:
welk beroep is hij van zins te gaan uitoefenen?
Onder de juiste inzenders wordt niets verloot.




Strakjes even langs bij Penelope. Het toeval wil dat ik deze mede Pencak cursiste gisteren na afloop van de RHPS-bijeenkomst op straat tegenkwam. Onderweg naar m'n moeder om m'n zoon op te pikken kwam ik overigens nog buurvrouw Johanna tegen maar dat heeft niets te maken met het feit dat het een leuk potje kaarten werd gisteravond.

Een avond die begon met een stukje nostalgie: Koot en Bie. Kees van Kooten en Wim de Bie blikten samen met de kijkers terug op enkele hoogtepunten uit hun carrière.
Hoogst vermakelijk en opmerkelijk actueel.

Buurvrouw Angélique vervolmaakte de avond door een potje thee te zetten en met haar immer stralende aanwezigheid het aanwezig manvolk een glimlach op het gelaat te bezorgen. (Somebody called me) Sebastian van Steve Harley & Cockney Rebel spookt mij door het hoofd terwijl de teller voor Amerikanen op 417 is gekomen dit weekend en die van Irakese burgerslachtoffers de 10.000 nadert...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!