Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, november 16, 2003

Als je niet meetelt dat er gisteren twee buurvrouwen op visite zijn geweest en ik er eentje nog op straat heb gesproken en dat goede vriend Wolkewietje is langsgeweest en twee plastic zakken zijn gevuld met de restanten van achterstallige verwerkte administratie en ik mij zo futloos voelde dat ik een gepland bezoek aan Legendz heb afgezegd heb ik inderdaad weinig uitgespookt gisteren. Die trend werd vandaag een beetje doorgezet
want van de vijf agendapunten van de dag is er een drietal geschrapt. En dit alles omdat mijn oude vermoeide lijf aangaf dat de grenzen van maximaal te leveren inspanning zijn bereikt.




Over buurvrouwen gesproken: vanochtend kwam buurvrouw Johanna langs die door mij werd doorgezonden naar m'n moeder waar m'n zoon tot vanavond verbleef. Een uurtje later was het buurvrouw Janine die mij en heer Wolkewietje vergastte op een stukje taart en haar gezelschap. Mijn buurvrouwen-organogram schijnt voor sommigen een bron van hilariteit te zijn. Voor mij is het bittere ernst. Hoe houd ik anders overzicht? Houdt het kolommetje ter linkerzijde van deze pagina in de gaten want eerdaags wordt er een link toegevoegd: de buurvrouwen-topografie. U ist gewaarschuwd...




Vanmiddag met een groot deel van de CastRatedGood de thuisvideo bekeken van ons optreden tijdens Halloween. De beelden bevestigden mijn idee dat het geen kwaad kan de Pilates oefeningen weer op te pikken. Ik hoef niet direkt een lijf waarmee ik met goed fatsoen in de Playboy kan maar een verlaagd vetpercentage kan geen kwaad, dunkt me.


Volgende week zondag spelen wij om 18.30uur in Amuse aan de Lijnbaansgracht te Amsterdam.
Komt dat zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!