Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zondag, oktober 12, 2003

Wat kan schmink hardnekkig zijn, zeg! Twee keer gedoucht: één keer vannacht bij thuiskomst en nog een keer vanochtend. Nog steeds is niet elk fysiek spoor van wat vannacht met mij gebeurde in Medusa volledig uitgewist...
Een paar heerlijke uurtjes geslapen om enigszins vermoeid maar toch voldaan op de cast-repetitie van vandaag te verschijnen. Onze regisseuse was er weer en leek aardig onder de indruk van wat wij zonder haar bezielende leiding tot dusver hadden gepresteerd op de oefenvloer. Da's mooi. Er moet nog wel heel wat werk worden verricht maar het gaat nog vooral om technische details. Voor de liefhebbers:
Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor ons optreden als Rocky Horror Picture Show Shadow-cast op 31 oktober in Stairway to Heaven te Utrecht.
Onderweg naar m'n moeder sprak ik nog even met buurman Arjan en even later met buurvrouw Petra. M'n moeder had pannekoeken bedacht voor het avondeten.
M'n buikje is lekker vol. M'n huisje ook. Helaas met rommel. Morgen wordt dus een echte opruim, inpak en voorbereidingsdag want de nacht er op gaat het gebeuren...
We gaan naar Engeland én Wales. Niet tegelijkertijd natuurlijk maar direkt na elkaar...
Vanavond heeft Ferdinand nog gevochten met zijn zusje Eva en diens moeder, buurvrouw Miriam. Zwaardvechten was het. Met lange ballonnen.
En ik verloor...;-)


Naar aanleiding van een bericht op het antwoordapparaat is m'n zoon nog even bij buurvrouw Johanna langsgeweest zodat zij'm ook nog eventjes gezien heeft voor ons vertrek.
Een beetje warm van opwinding ligt hij in z'n bed terwijl buurvrouw Angèlique hem nog eventjes komt plagen.

Geen opmerkingen: