Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, oktober 09, 2003

De direktie van het UWV is betrapt op wanbeleid. Wat een verrassing! NOT.
Kamerlid Piet de Ruiter van de SP bracht de zaak van de budget-overschrijdende verbouwing van het hoofdkantoor aan het licht.
Staatssecretaris de Geus van Sociale zaken blijkt over de zaak gelogen te hebben en zal zich nu voor de kamer moeten verantwoorden.
"Stoute jongen! Niet meer doen hoor." zal de reaktie zijn. Niets daarvan! zeg ik. Gewoon uit eigen zak die 12.1 miljoen terug betalen...
Een reaktie van het UWV-management:
"De aanpassingen zijn gepleegd om 'beter te kunnen vergaderen'. Zo zou kersenhout goed zijn voor de akoestiek." 'nuff said.







Gisteravond lekker van de soep van mams genoten. Ook buurvrouw Janine at nog een hapje mee voordat het tijd was voor de afspraak met Agnes en haar vriend Marcel.
We bleken alle vier elkaar fijn aan te vullen qua ideeën en de praktische invulling ervan en lieten ons de door m'n buurvrouw meegenomen fles wijn goed smaken.
Al met al reeds om half elf weer thuis zodat ik fris en monter aan de dag van vandaag kon beginnen.




Onderweg naar school kwamen wij buurvrouw Miriam, Eva en Dayna nog tegen. Altijd fijn zo'n hummeltje dat hele verhalen aan je ophangt en je bovendien nog "papa" noemt...
De koffie met Aoife kon helaas niet doorgaan maar een "substituut" had zich snel aangediend: Thura kwam koffie drinken en kipstukjes eten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!