Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, april 06, 2003

Lekker genoten van het zonnetje en de repetitie van Brad & Janet's openingsscène. In het buurthuis konden we namelijk nauwelijks onze eigen gedachten horen vanwege de line-dance middag in de belendende ruimte dus zijn we maar uitgeweken naar de nabijgelegen speelplaats...Een paar leden van de cast waren een weinig door ziekte verzwakt waardoor het enthousiasme op een laag pitje stond. Maar niet getreurd: het wordt weer een geweldige show! Zeker als we nog meer Transylvanians kunnen vinden. Wie zich geroepen voelt melde zich...Over ziek gesproken: al op de hoogte van de plannen van "de broers van" om hun broer jaarlijks landelijk te laten verheerlijken? Hier lees je meer over die onzin....:(( Over onzin en ziekte gesproken: de Amerikanen blijven proberen het moreel van hun eigen troepen te breken maar het zijn gelukkig harde jongens die blijven doormarcheren terwijl ze worden bestookt met "vriendschappelijk" vuur. Het blijft lachen met die lui. Maar in mijn hart ween ik om de verloren levens, dromen en verwachtingen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!