Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, augustus 07, 2006

Zusje

Zusje

Soldaten die zijn ingevlogen om orde en vrede te bewerkstelligen lopen dronken te verkrachten, moorden en plunderen. Fijn om zulke "bevrijders" te hebben als natie. Je zou bijna terugverlangen naar de vorige onderdrukkers...:-(

Nu maar hopen dat het bericht niet waar is...De fotografische weergave van het Israël-Hezbollah blijkt gemanipuleerd. Zelfs een bij Reuters aangesloten fotograaf werkt hieraan mee. Het is een schande!
Natuurlijk is het al sinds mensenheugenis zo dat berichtgeving zelden onpartijdig geschiedt maar als zelfs gerenomeerde persbureaus niet meer te vertrouwen zijn wie dan nog wel?

Gelukkig kan ik er altijd op vertrouwen dat een dagje met m'n zoon en dochter vredig verloopt. Zo hadden wij vanmorgen lekker uitgeslapen en na de brunch zijn we gezellig gaan opruimen om vervolgens naar de bioscoop te gaan voor de vertoning van "Beesten bij de Buren", in het Engels "Over the Hedge". Minder kinderachtig dan ik had verwacht hebben wij ons alledrie goed geamuseerd. Een en ander werd gevolgd door een etentje bij restaurant "De Gouden Bogen" waarna wij even bij oma langsgingen voor een knuffel. Thuis met z'n drietjes nog even zitten knuffelen voordat Eva werd opgehaald door haar moeder en zusje.

Geen opmerkingen: