Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

vrijdag, mei 27, 2005

Vragen

VragenGooglewhack:

kruidvat artikelen blaarpleisters

Als er één ding is dat ik heb geleerd van het werken met kinderen is het wel dat sommige kinderen zich volwassener gedragen dan sommige volwassenen. Neem nu het Israël-Palestina conflict:"Dit stukje woestijn is van mij!". -"Niet waar! Ik zag'm 't eerst!" -"Nietes! Ikke!!" Pief. Paf Poef! -"Papa had't aan mij beloofd!" -Ja, maar ik woonde hier al voordat papa het aan jou had beloofd. Het is dus van mij!!"Pief. Paf. Poef. -"Nietes!"-"Welles!"


Kinderen kun je dan nog vermanend toespreken en met de goede argumenten erbij heb je hen snel weer op andere gedachten gebracht en kunnen zij weer leuk samen spelen. Zo niet sommige volwassenen...


Mensen blijven leren. Zo leerde ik gisteren een paar alleraardigste verdedigingstechnieken tijdens de les Pencak Silat waarbij het erg fijn was Arti weer te zien nadat wij elkaar steeds waren misgelopen.Ik geef graag mensen nog een kans nadat zij het eigenlijk al verbruid hebben. Eén van die mensen is een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken, de heer Frank van Beers. Nog één keertje mag hij proberen mij uit te leggen waar minister Zalm het geld vandaan haalt voor het bekostigen van de maatregelen ter bestrijding van terrorisme: Loog hij toen hij een jaartje geleden zei dat er geen geld meer was of komen er extra bezuinigingen?


Intussen ontving ik al antwoord op mijn woensdag gestelde vraag betreffende het beeldrecht van criminelen.
Uit het antwoord blijkt dat het ministerie uitmaakt wie er crimineel is: opgepakte winkeldieven zijn dat blijkbaar niet en mogelijke geweldplegers zijn dat blijkbaar wel. Maar ook niet altijd. Duidelijk, toch?

Geen opmerkingen: