Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

donderdag, juni 10, 2004

VN-Resolutie Irak: best belangrijk
Bloemen van Thura
via een Japanse zoekactie!
Amsterdam, 9 juni 2004:

Een duidelijk niet in Nederland geboren mevrouw worstelt met een deur en een kinderwagen. Een jongeman wiens profiel vrijwel uitsluitend voorkomt in de fantasieën van Joseph Mengele houdt de deur voor haar open.
Zij schenkt hem een dankbare glimlach terwijl zij in haar beste Nederlands zegt:"bedanque". Hij knikt haar vriendelijk toe.Gisteren werd de 15e Nationale Straatspeeldag geopend door ambassadrice Agnes Kant. Via het afluiten van een aantal straten voor al het gemotoriseerd verkeer voor enige uren hoopt de organisatie 3VO aandacht te krijgen voor de problematiek: veel automobilisten zal het worst wezen of er kinderen gevaar lopen. Zolang zij lekker kunnen rondscheuren in hun leasebakjes hoor je ze niet. Misschien als we de kosten van de begrafenis van elk doodgereden kind gingen verhalen op de leasebedrijven die het doorschuiven aan de gebruikers. Dan voelen ze't in de portemonnaie. Ideetje?
De politiek beloofde dat de euro geen gevolgen zou hebben voor onze portemonnee. André Szász, oud-directeur van De Nederlandse Bank, vindt dat de politiek verbijsterend naïef is geweest. “De ministers wisten amper waar ze mee bezig waren”, zegt Szász. Hij reageert daarmee op econoom Arjo Klamer die de politiek beschuldigt van misleiding. Volgens Szász is het onwaarschijnlijk dat de politiek tot iets manipulatiefs in staat was. Daar is namelijk kennis van zaken voor nodig... (Via Sapenda).


Stem op idee nummer drie van de Wanadoo-prijsvraag betreffende het ontwerpen van een positieve website!


(Dat idee is namelijk ondermeer van TV-presentator en voormalig leraar van m'n zoon Floris Roubos...)


Gisteren gewerkt met inval-collega Claar omdat vaste collega Minouk ziek was. We zijn met de kinderen naar de speeltuin bij Het Melkhuis geweest in het Vondelpark. Af en toe waren de kinderen wat onrustig maar een paar goedgerichte woorden plaatsten alles weer in het juiste perspectief. Ferdinand krijgt vanavond gezelschap van Wolkewietje omdat ik mag stemmen tellen. Best belangrijk.

Geen opmerkingen: