Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zondag, mei 09, 2004

Ajax!Het zal U niet ontgaan zijn: 16 moeders waren vandaag errug trots op hun zoon die met zijn team kampioen van Nederland werd. Voor de negentwintigste keer in haar bestaan werd Ajax landskampioen. De huldiging op het Leidseplein is op het moment dat ik dit schrijf nog in volle gang. En dat nog wel op moederdag! En over moederdag gesproken:
Ferdinand heeft moederdag voorbereid voor maar liefst drie moeders: de vrouw die ruim twee jaar voor hem zorgde: oma; de vrouw die zo'n vier jaar de rol van moeder op zich had genomen: buurvrouw Miriam; zijn biologische moeder: buurvrouw Johanna.


Vandaag waren ook weer repetities voor de Rocky Horror Picture Show. Houdt de speeldata in de gaten: dat wordt weer lachen!


Gisteravond samen met Wolkewietje genoten van het zelfgebrouwen bier van Arthur Brainsample. Eerder op de avond had buurvrouw Angélique nog (behoorlijk hete!) Thaise visballetjes voor ons geregeld.

Wat ook weer geregeld is is een verhitting van de ellende rond Tsjetsjenië. Vandaag (op moederdag notabene!) is president Achmad Kadyrov vermoord. Het nieuws is nog zo heet dat het RusNet nog niet heeft bereikt.
Alle beveiligingsmaatregelen hebben niet mogen baten voor deze vriend van Vladimir Poetin. Wellicht moet deze overwegen om Tsjetsjenië aan de Tsjetsjenen te laten.
Ga dat maar'ns blind typen, trouwens:"Tsjetsjenen"...

Geen opmerkingen: