Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, december 19, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws: IS is verdreven uit Irak (klik) en heeft nog maar een handjevol standplaatsen in handen. Neemt niet weg dat het gevaar voor aanslagen door deze fanatiekelingen voorlopig nog blijft bestaan. Eng? Zeker. Maar nog niet zo lang geleden dacht men ook van de IRA, RAF en ETA nog dat hun terreur nooit zo stoppen.

In onze tijd van e-readers, nieuws-apps en sociale media is het een verademing te weten dat er nog boekliefhebbers zijn. Natuurlijk zijn al die moderne middelen handig maar als ik mensen hoor verzuchten dat zij 'geen tijd' hebben om een artikel van 120 woorden op een nieuwssite te lezen raak ik toch een beetje moedeloos. Daarom wordt ik blij van dit nieuws:


Ook Billy de Kat is erg blij
met de nieuwe goudvissen
(En al na drie kwartier gaf hij zijn pogingen
om ze te vangen op.)De lolcat van deze week
'Misschien moesten wij elke dag
'Internationale Mensen Dag' noemen.

Weet je, om ons respect te tonen aan ALLE mensen,
ELKE dag van het jaar.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

4 opmerkingen:

rietepietz zei

Nee geen E-reader hier en voor 120 woorden draai ik m'n hand niet mist... het artikel me interesseerd en dat zal voor de meeste mensen wel zo zijn.
Ik heb niets met het woord "respect", het wordt té vaak verkeerd gebruikt en meestal om het eigen gelijk af te dwingen.

suske zei

Mijn zoon gebruikt een E reader maar de rest van het gezin kiest voor papieren boeken.
Verder heb ik geen idee of er nog aanslagen zullen komen door IS. We zien wel.

די מריו zei

He.. heb je een ander aquarium? Hij lijkt wel groter. Gelukkig vinden Yaron en Shirel lezen nog heel leuk. Het liefst inderdaad nog in boeken. Shirel begint nu langzaam in mijn jeugdboeken te lezen. Leuk om te zien.

Love As Always
Di mario

gerdaYD zei

Goh lieve Terrebel, hier schrijft een echte boekenliefhebber. Ooit kreeg ik een e-reader maar dat beviel me helemaal niet. Geef mij maar zo'n lekker dik gedrukt boek waar de geur van de drukinkt je tegemoet komt bij het openen er van!