Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, september 19, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Wereldwijd daalt het aantal mensen dat leeft in extreme armoede. En dat is goed nieuws. Heel goed nieuws zelfs: http://hetnieuwsvandevooruitgang.nl/2017/09/steeds-minder-mensen-extreem-arm/ In 1990 waren het er nog 1,9 miljard. Nu nog 'maar' 700 miljoen. Nog steeds best veel natuurlijk. Maar er zit een sterke stijgende lijn in. En dat is natuurlijk fijn.

Ook goed nieuws is dat er nog steeds mensen zijn die de moeite nemen om dieren in nood te redden. Hier een man die een stinkdier redt uit een benarde positie. Erg dapper!

Billy de Kat is een tevreden kat

De lolcat van deze week:

'Iedereen gaat voor de grote dingen in het lezen
zonder zich te realiseren dat het gaat om de kleine dingen'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

5 opmerkingen:

די מריו zei

Mooi dat mensen nog de moeite nemen om dieren in nood te helpen. En natuurlijk zijn er ook nog mensen die mensen helpen in nood.

Je lolcat klopt zeker, alleen je vertaling is niet helemaal correct, maar dat zijn de kleine dingen ;-)

Love As Always
Di Mario

suske zei

dat stinkdier had duidelijk te diep in de beker gekeken.

rietepietz zei

Het stinkdier was te nieuwsgierig om te gulzig, dan gebeuren er ongelukken ook bij dieren. Zo heel gevaarlijk was het volgens mij nou ook weer niet om het dier te helpen, wél heel lastig want weet zo'n beest veel, dat je goede bedoelingen hebt en dan nóg had het fout kunnen aflopen, als dat blikje scherpe randen had bijv.

Zilvertje zei

Het geluk, ja, dat zit hem niet in het dure en zo, maar in de gewone dagelijkse dingen, lief zijn, helpen, genieten van wat er is, het leven is mooi, zeker zoals we in Nederland leven, wel te vervuild, wel dat we meer zouden kunnen helpen, maar we leven zonder angst en dat is een groot goed.

Morgaine zei

Geluk zit overal om ons heen, en vaak kost het niets ook nog! Een vriendschap die mooi is, nou ja, dat zegt genoeg, bijvoorbeeld.

Of de zon die toch doorbreekt, de kat die het naar zijn zin heeft al zijn de baasjes weg, en zelfs Picasso is milder en meer knuffelig thuis bij zijn oppas, hahaha

Dat zijn de geluksmomentjes ;-)

X