Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, november 01, 2006

Sabel

Sabel

Wat er ook gebeurt na 22 november: Gonny van Oudenallen zien wij nooit meer terug, Uw Favoriete Goden zijden geprezen! Na haar meest recente blunder waarbij duidelijk werd dat zij geen idee heeft van de functie of het uiterlijk van minister Hans Hoogervorst verlang je terug naar de tijd dat de Amsterdamse zwerver Hadjememaar in de Amsterdamse gemeenteraad kon plaatsnemen. In ieder geval had hij nog nagedacht over zijn partijstandpunten en zat hij niet in de politiek ter zelfverrijking.

Daarom heb ik ook zo'n hekel aan wapenhandelaren die bijvoorbeeld doelbewust aansturen op het uit de hand lopen van conflicten, zoals die in het Midden-Oosten; In het kader daarvan ben ik bijzonder verheugd dat ik weer wat heb vernomen van een bekende uit Israël want na de eerste bombardementen op Haifa had ik niets meer van haar gehoord.

Heb vandaag ook veel gehoord tijdens de deelraadsvergadering. Was daar overigens precies op tijd aanwezig want het werk liep iets uit. Afschminken deed ik in de tram. Door de uitloop had ik maar ongeveer een halve minuut de tijd om thuis even m'n zoon te knuffelen en hem te vertellen dat oppas Wieteke onderweg was. Zij zijn uit eten geweest met z'n tweetjes. Leuk he?

Leuk om te zien dat Ferdinand haar zodanig vertrouwt dat hij bij haar op de bank was gekropen tijdens het kijken naar een enge film: The Matrix III. Wieteke maakte nog even dankbaar gebruik van mijn make-up spulletjes terwijl zij zich opmaakte voor een nachtje stappen. Gisteren had de Ferman het ook al zo gezellig met oppas Suus die bij thuiskomst na karate nog even een bordspel met hem speelde zodat ik nog even rustig een stapel strijkgoed kon verwerken.

Tot gisteravond laat én vanmorgen (terwijl buurvrouw Hetty nog even langskwam) én in m'n lunchpauze vandaag nog even wat stukken verwerkt ten bate van de vergadering vanavond terwijl het er op het werk vandaag ook vrij hectisch aan toe ging. Mede door de viering van het 1-jarig bestaan van The Amsterdam Dungeon die ik luister mocht bijzetten door middel van het aansnijden van de taart. Met een sabel.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Pieter Botha

Geen opmerkingen: