Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, augustus 11, 2004

De Blauwe EzelGooglewhack!

Schermbeveiliging Kusje
Inval-collega Claar heeft sinds kort haar eigen webstek:
Kinderatelier De Blauwe Ezel. Tsjek it! Kinderen die zich vrij kunnen uitdrukken
met diverse vormen van handenarbeid in kleine groepjes onder professionele begeleiding.
Sinds de sluiting van de mijnen in ons land is dat niet meer voorgekomen...;-)Heeft U de SP-aktie "No claim no way!" al gesteund door Uw (elektronische) handtekening te zetten? Het kabinet heeft bepaald dat mensen die weinig tot geen beroep doen op de gezondheidszorg daarvoor beloond moeten worden en dat chronisch zieken en andere hulpbehoevenden
daarvoor moeten betalen. En zo blijven wij zakken op de internationale ladder van sociaal ingestelde landen.Als U dan toch bezig bent met het laten horen van een proteststem:
stuur er dan ook meteen eentje naar Minister De Geus van Sociale Zaken.
Hij heeft verzonnen dat CAO's waarin loonstijgingen worden afgesproken niet meer algemeen bindend zijn binnen de betreffende bedrijfstak.
Da's lekker! Vanaf november mag Uw werkgever U een loonsverhoging toezeggen maar hij hoeft'm niet daadwerkelijk uit te betalen als-ie daar geen zin in heeft. Tenzij U lid bent van de bond, natuurlijk. Ik zal mij beraden op een mailtje aan meneer De Geus die probeert de aandacht van dit plan af te leiden door met een ander plan het acht-uur journaal te halen: Mensen in de hogere inkomensgroepen "kunnen best iets inleveren om ouderen en mensen met een uitkering te helpen." Hoeveel zou hij zelf inleveren?

En hoeveel Amerikaanse congresleden hebben een zoon of dochter momenteel in oorlogsgebied zitten?
Welgeteld één.

U heeft't geraden: heb eerder op de avond Fahrenheit 9/11 gezien. U weet wel, die produktie van Michael Moore waar vooral Republikeinen die Bush heten niet zo blij mee zijn maar tot op heden geen van de genoemde feiten hebben wenschen te weerleggen. Tsja, hoe ontken je de waarheid? Met vriend Erwin samen genoten van de documentaire van de bekendste anti-Bush campagnevoerder.Ook genieten (maar van een iets andere orde) is het dat er weer een stukje vloer (een totaaloppervlak van 47m2 is al niet veel) in huis is vrijgekomen doordat een aardig type mij verlost heeft van een aardige lading rommelmarkt-rotzooi. En over aardige types gesproken: castlid Bas was vanmiddag in m'n straatje en besloot mij even gezelschap te houden. Gezellie. En dat wordt't ook vast bij studentenvereniging Biton in Utrecht waar onze cast morgen te gast is om een showtje op te voeren. En voordat dit stukje zo belachelijk lang wordt als't vorige:
welterusten!


Geen opmerkingen: