Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, juni 07, 2004

Terug naar afU zegt!?
blote dame vijverpomp
Iets meer dan vijftig jaar na afloop van de Koreaanse oorlog besluit Amerika een deel van haar troepen uit dat land terug te trekken. Er staat de inwoners van Irak dus nog wat te wachten...


Hebben wij net de herdenking van D-Day achter de rug (Kent U die kreet nog: "Nie wieder Krieg!"?) komt Rita Verdonk, Minister voor Vreemdelingenzaken en Integratie, met een plan dat wezenlijk de herinvoering van de Jodenster behelst. Geweldig! Zullen we maar meteen kamp Vught opnieuw openstellen? Ik wordt nog'ns fan van Hans Dijkstal!Ondanks dat de kaartavond niet doorging heb ik mij goed geamuseerd gisteravond. Eerst lekker gekookt voor buurvrouw Angélique:
Kipfilet gemarineerd in een mixje van ei met peper, zout en paprika-poeder, afgemaakt met amandelschaafsel. Daarnaast worteltjes, doperwtjes en maiskorrels. Het bijgerecht bestond uit geitekaas met honing in een jasje van bladerdeeg ingesmeerd met een mengseltje van ei met kaneel en afgezet met stukjes walnoot. Bij wijze van desert een heerlijk kopje koffie bij haar thuis dat samen met buurvrouw Petra werd genuttigd.


Geen opmerkingen: