Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, december 28, 2003

Met een aantal kinderen samen probeerde ik te bedenken wat een kunstenaar met een kunstwerk bedoeld heeft. Ferdinand's interpretatie:"Volgens mij is't een vis met een gebroken hart." Dat is wat hij ziet in een stel gekleurde buizen...




Gistermiddag op straat nog staan praten met buurvrouw Veronique die samen met haar man Mohamed en hun zoontje Anouar net thuiskwam. Even later bedankte buurvrouw Petra mij nog voor het door mij in haar brievenbus gestoken kaartje. Een kwartiertje later gaf buurman Marco mij een verhandeling over de gevaren van het niet naar guldens omrekenen van de euro.




Wat zal ik jullie nu eens vertellen over Medusa's laatste feestje? Het was behoorlijk druk. Heb weer een aantal bekenden ontmoet. Ondermeer hem, hullie (18 plus!) en zullie. De muziek vond ik soms wat tegenvallen en de sfeer was heel goed. Wat betreft m'n optreden kan ik heel kort en vaag zijn: nog nooit eerder heb ik staan jongleren terwijl iemand mij in brand stak...




Na afloop nog met een aantal feestgangers wezen chillen bij buurvrouw Angela bij wie ik naar alle waarschijnlijkheid m'n sjaal heb laten liggen. Maar die komt vast wel terecht.
En nu zeg ik niets meer behalve dan: Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!