Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, maart 21, 2003

"Tegen oorlog in Irak" stond te lezen op de zelfgemaakte poster van Ferdinand en z'n maten. Ouders en andere belangstellenden konden die van hen kopen. De volledige opbrengst gaat naar Afrika...Hoorde vandaag van Zanne dat zij vanavond VJ is op een hele coole party. Het is dat ik al plannen heb voor vanavond anders was ik haar ongetwijfeld gaan komen bewonderen. Was heerlijk haar stem weer te horen. Heb me altijd heel prettig gevoeld bij haar in de buurt. Ga morgen naar het tuincentrum om een plantje te kopen voor de vrede. Leek mij een leuke aktie: als iedereen nou eens één dag een plantje koopt in plaats van iemand overhoop te schieten dan zou de wereld er een stuk leuker uit komen te zien, denk ik. Natuurlijk is er ook veel te zeggen voor het in de praktijk brengen van de kreet "Make love, not war"! In het kader daarvan hoop ik dat Janinel mij vergeeft voor het feit dat ik haar tijdens de rit naar de Rocky Cast-repetities zondag niet kan beschermen. Nou ja: het is een grote meid...Tante Marie, de mevrouw die zittend op haar rollator den gehele dag buiten voor haar huisje doorbrengt, vlakbij de NSO waar Fer zit, is vandaag 91 jaar jong geworden. Zo'n leeftijd bereiken en dan nog zo vol levensvreugde...waar moet ik tekenen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!